BCR PRO Original RFA Espresso 1 kg Hele bønner

BCR PRO Original RFA Espresso 1 kg Hele bønner

Creamy and well balanced. En raffineret blanding af omhyggeligt udvalgte kaffebønner hovedsageligt fra Colombia og Brasilien. Her får du en flot crema og en velafbalanceret krop. ORIGINAL rammer en perfekt balance mellem sødme og syrlighed.

230.00 kr

Gå til forhandler

Andre kiggede også på

BCR PRO Amazonas RFA 1kg HB

Well balanced. En kaffe med en behagelig fylde og en blød syrlighed. Den byder på smag af mælkechokolade, honning og letristedemandler.

Læs mere

BCR pro Double Roast Organic Fair Espresso 1kg Hele Bønner ØKO

Dark and supreme. Til disse bønner har vi brugt vores specielle risteteknik - og du kan godt glæde dig! Det er en espresso med en tung krop, rig crema og en let syrlighed. Du vil opleve en smag af ristede mandler og mørk chokolade, fulgt af en lang efter

Læs mere

BCR PRO Double Roast RFA Espresso 1 kg Hele bønner

Intense Aroma. Ristet efter vores egen hemmelige riste-skala "Double Roast". Resultatet er en espresso rig på aroma og med envelsmagende tyk crema. En fyldig espresso med en smag af mørk chokolade. Ideel til Cappuccino, Macchiato og Caffe Latte.

Læs mere

BCR PRO Gold Espresso 1 kg Hele bønner

Delicate flavor. En espresso med intens aroma og en dejlig syrlighed. GOLD har en delikat smag og er ideel til dem, der elsker at forkæle sig selv og nyde en kop espressokaffe.

Læs mere